Cumann Lúthchleas Gael Uladh

Ulster CCC / Coiste Rialaithe na gComórtas

Coiste Rialaithe na gComórtas / Ulster Competition Control Committee 2019-2021

Oliver Galligan (Cathaoirleach)
Brian McAvoy
Michael Hasson
Ciaran McLaughlin
Michael Geoghegan
Declan Woods
Joe Edwards
Eddie Hughes
Tom O’Reilly
PJ McGowan
Stephen Barker
Michael McArdle
Brian Armitage
John Connolly
Adrian O’Kane

Oifigeach Seirbhíse  – Stephen Donnelly

Sign up now to get the latest from Ulster GAA